Volg ons

Nieuws van Poppe Landbouw

We vertellen u graag over de ontwikkelingen binnen Poppe Landbouw en de biologische landbouw. Neem hier af en toe een kijkje in onze nieuwsberichten. 

 


Een nieuwe krattenvuller!

afbeelding bij artikel

Jarenlang leveren wij al biologische gele en rode uien in grootverpakking aan Albert Heijn. Onlangs vroeg de supermarktketen of we ook uien in 5 en 2  kilo-kratten konden leveren. Dit vonden wij een goed idee, waardoor we een krattenvuller hebben aangeschaft.
De 5 kilo en 2 kilo-kratten komen direct in de winkel te liggen. Hierdoor kan de consument zelf zijn of haar uien uitkiezen. Een fantastisch nieuw concept waar wij graag aan meewerken. Naast de 5 en 2  kilo-kratten leveren wij ook nog steeds uien in grootverpakking, die Albert Heijn zelf verpakt in kleinere zakjes.  

Heeft uw bedrijf ook belang bij biologische uien in kratten of in zakken van 10 tot 1100 kg? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

 


Naar nieuwsoverzicht
<h4>poppelandbouw.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/welkom">Welkom</a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/over-ons">Over Poppe Landbouw</a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/producten">Producten</a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/contact">Contact</a><br />