Volg ons

Nieuws van Poppe Landbouw

We vertellen u graag over de ontwikkelingen binnen Poppe Landbouw en de biologische landbouw. Neem hier af en toe een kijkje in onze nieuwsberichten. 

 


Poppe Landbouw heeft BRC-certificering behaald

Naast de eisen van GlobalG.A.P. en het Biocertificaat voldoen we sinds 2020 aan de hygiëne-eisen van het BRC-certificaat. Dit betekent dat we in onze verwerking voldoen aan strenge eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Afnemers, zoals Albert Heijn en exportbedrijven, stellen voorwaarden aan de voedselveiligheid. Poppe Landbouw heeft met BRC gekozen voor het hoogste voedselveiligheidsprotocol en we voldoen nu aan die eisen. 


Naar nieuwsoverzicht
<h4>poppelandbouw.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/welkom">Welkom</a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/over-ons">Over Poppe Landbouw</a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/producten">Producten</a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/uien-sorteren-en-verpakken">Uien sorteren en verpakken</a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/contact">Contact</a><br />