Volg ons

Over Poppe Landbouw

Van gangbare landbouw naar biologisch. Poppe Landbouw is sinds 1958 gevestigd aan de Zuidwesterringweg in Nagele (Noordoostpolder) waar het bedrijf tot 2000 gangbare landbouw bedreef. Door de steeds grotere vraag naar biologische producten en doordat wij duurzaam telen een warm hart toedragen, is het bedrijf sinds 2002 volledig biologisch. Sinds 2007 zijn Marien en Joos verantwoordelijk voor Poppe Landbouw.

De aarde vruchtbaar houden

Biologische landbouw is goed voor de grond. Onze grond is de basis voor mooie en kwalitatief goede producten. Door biologisch te telen, kunnen we een ruim bouwplan hanteren, wat een positief effect heeft op de bodemvruchtbaarheid. Door maai- en rooigewassen af te wisselen en te kiezen voor een optimale bemesting met compost en organische mest houdt Poppe Landbouw de bodem in topconditie. 

Teamwork

Voor het bestrijden van onkruid gebruiken we verschillende machines, zoals een brander, een eg en een schoffel. Hans, Willem, Wim, Jeroen en Nick helpen ons het hele jaar met alle voorkomende werkzaamheden. Ellen verzorgt onze boekhouding (ESadministratie).

In ons bedrijf is veel handwerk. We zoeken doorlopend mensen die ons daarbij willen helpen. Lijkt het je leuk om bij Poppe Landbouw te werken, neem dan contact op. In de zomer helpen zo’n 40 medewerkers Poppe Landbouw met wieden. In de winter helpen Paulo, Adam, Gosia en Alexandra ons met sorteren. Met al deze betrokken mensen maken we Poppe Landbouw tot een succes!

<h4>poppelandbouw.nl sitemap:</h4> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/welkom">Welkom</a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/over-ons"><b>Over Poppe Landbouw</b></a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/producten">Producten</a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/uien-sorteren-en-verpakken">Uien sorteren en verpakken</a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://www.poppelandbouw.nl/contact">Contact</a><br />