logo van Poppe Landbouw
Bellen met de boer? Joos: 06-20029568 | Marien: 06-51347892
leaf iconVolledig biologisch!

Seizoensmedewerkers gezocht

In de periode van eind mei tot en met augustus is het voor Poppe Landbouw weer een uitdaging om het onkruid in onze percelen te lijf te gaan. We zijn daarom alvast op zoek naar seizoensmedewerkers die in die periode bij ons willen helpen om het onkruid tussen de gewassen weg te plukken. We plukken het onkruid met wiedbedden en wieden met schoffels.

 

Gezellig werken bij Poppe Landbouw

De werktijden zijn van 7.30 tot 16.30 uur en de werkzaamheden liggen hoofdzakelijk rondom Nagele en Ens. We vinden het belangrijk dat er een prettige werksfeer is. Wij zorgen voor de koffie en thee, neem jij de gezelligheid mee?De beloning ligt boven het minimumloon. Vanwege wetgeving mag je vanaf 15 jaar bij ons solliciteren. Heb je interesse stuur dan een mail naar personeel@poppelandbouw.nl of bel met Joos of Marien.

 

Top <h4>poppelandbouw.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.poppelandbouw.nl/producten/">Producten</a></li> <li><a href="https://www.poppelandbouw.nl/uien-sorteren-en-verpakken/">Uien verpakken</a></li> <li><a href="https://www.poppelandbouw.nl/over-ons/">Over Poppe Landbouw</a></li> <li><a href="https://www.poppelandbouw.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>