logo van Poppe Landbouw
Bellen met de boer? Joos: 06-20029568 | Marien: 06-51347892
leaf iconVolledig biologisch!

Uien sorteren en verpakken

Poppe Landbouw in Nagele (Noordoostpolder) werkt sinds 2018 met een eigen kleinverpakkingsmachine. Deze machine kan uien verpakken in netzakjes vanaf 150 gram tot en met 2 kg met eigen label. We kunnen de uien voor onze afnemers sorteren en verpakken in elke gewenste eindverpakking en zijn daarmee behalve teler ook uienverwerker.

Elke verpakking mogelijk

Behalve de netzakjes tot 2 kg kan Poppe Landbouw de uien ook verpakken in grotere netzakken van 10 tot 25 kg of los in dozen of kratten van 1 t/m 20 kg. Een groot voordeel van het sorteren en verpakken bij Poppe Landbouw is dat de kwaliteit van de uien op een hoger niveau komt te liggen, doordat er geen tussentransport en geen tussenbewerking nodig is. De uien kunnen in elke gewenste soort verpakking en maatverhouding verpakt worden. 

Poppe Landbouw als uienverwerker

Bent u op zoek naar een partij die jaarrond zowel biologische uien kan leveren als het sorteren en verpakken kan verzorgen? Neem gerust contact op met Poppe Lanbouw en wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Top <h4>poppelandbouw.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.poppelandbouw.nl/producten/">Producten</a></li> <li><a href="https://www.poppelandbouw.nl/uien-sorteren-en-verpakken/">Uien verpakken</a></li> <li><a href="https://www.poppelandbouw.nl/over-ons/">Over Poppe Landbouw</a></li> <li><a href="https://www.poppelandbouw.nl/contact/">Contact</a></li> </ul>